rapuan pegawai penjara

aku stuck!

aku stuck la wei!stuck gila babeng dah ni!aku qasa macam nak makan ikan keli lapanbelas ekoq sekali gus..amacam?setai dok aku?haaa..bajet la eh..

weh taw x?polis dah kompemkan kata yg empat owang tu memang sosilawati dengan tiga lagi kenalan dia tu..aiseh mann!gila ahh macam ni..ketaq kepala lutut aku bila taw pasai ni..tatawla wahai pembunuh..kalo arwaharwah depa tu mai caqi ang aku tataw la..nasibla ang..buat dosa pulok..haish!

lagu qaya kat tv1 ni best laaaa...gagagaga~

eh..
segala bagai rapuan aku kat ataih tu langsung xberkaitan dengan motif sebenaq aku bebelog..balik kepada tajuk entri aku..tolongla weh..aku stuck ni haaa!!

TAASUKA LA WEI!
TASUKA!
TASUKA!
BENCI NAK MAMPOH!
HUWARGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
eh sat weh!!la ni kat berita kata depa dah tangkap lapan manusia dah pasai kes sosoilawati tu..aishhh..GILA!!!!!!!!!!!!!!

okeoke..sambung pasai stuck..aku bukan stuck nak makan kuih qaya apa..bukan stuck pasai esok nak pakai baju apa masa mak mak aku nak buat open house..bukan stuck pasai macam mana nak buat ketupat(ni sebab aku memang dah terer buat dh..xcaya tanya maka aku)..aku stuck sebab...

ASSIGNMENT la weh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wahai encik,puan.tuan,cik segala bagai gelaran la ASSIGNMENT weyh!awat mpa dok bagi kepala otak aku stuck timetime qaya ni??haish!aku qasa macam nak p skate la pulok..haaaaa..parah dah aku ni..aku sampai nak buat intro ja pon dah tataw nak mula macam mana..tapi bila intro kat blog ni macam laju ja jaqijaqi aku bergerak tekan huruf tu la huruf ni la..haaa..susah camni..masalah negaqa dah ni weh..
aku qasa ni penangan yang aku kena hok aku buat assignment seminggu sebelum aku balik cuti kut..PADAN MUKA HANG TEHAH!
sumpah qasa macam nak hempukhempuk balingbaling ketukketuk kepala patung yang aku dapat masa besday taun lepaih(xbuleyh habaq dekat sini..kalau tuan dya baca mati aku..hahaha) dekat dinding..

OH IBU!!!!!!!!!!!!!!eh..sejak bila aku panggey mak aku ibu ni??bukanbukan..aku lopa la..akuarium kurakura aku dah busuk balik..sheesh kau!!!sapa suqoh mpa tiga ekoq beqakbeqak ha??aishhh!!..

okee...sambung lpaih ni..
aku nak p beribadat pastu nak p basuh akuarium tu..


p/s:daqi pagi sampai petang ni aku baqu buleyh keluaqkan INTRO ja utk assignment aku tu..lampi la kau kattenun!eh tehah!

2 comments:

  1. HAHAHAH

    ehh kan i yg tolong u bt intro tuh? haish :D
    jgn mls2 dong

    ReplyDelete