rapuan pegawai penjara

gelap gulita

hari sabtu hari tu gelap derr..gelap..tau kan sebab gapo??sebabnyo aritu bumi jam (EARTH HOUR) bhai..first time aku sambut earth hour ni bukan kat umah..lain taw dak suasana dia??gagaga..

earth hour start pukoi 8.30~9.30pm..aku punya ketua blok ni siap mai aras kami lagi sebab nak suruh tutup lampu..semangat siot dia sampai sanggup naik atas sekali..hoho..padahai aku dengan rumate aku dah lama bergelapan dah dalam bilik kami tu..bak kata rain.."hitam nampak kemas"..so kami pon dok ah dalam gelap..muehehehe..

yang tatahannya tu..ketua blok aku ni macam marah senior chinese kat depan bilik aku ni ha..sebab depa xtutup lampu pon..ngahaha..kesian kat depa semua..xpasaipasai ja kena..kesian bebenor..

apa yang lainnya tah suasana kat sini aku pon tatau sebenaqnya..haha..tapi yang pasti aku dok stay dalam bilik ja dalam masa sejam tu..bajet support earth hour la padahal ladtop bukak fon pon bukak..haha!ala..yang lain pon macam tu gak kan?cepat mengaku!!!hoho

yang syioknyaa blok aku ja memang gelap teqok ah..blok lain cerah gilonn..nampak sangat kami ni memang bersemangat kan??haha..well..tapi bes la jugak earth hour ni ahaha..
ok bye! ==,

aku baqu buat tmblr..haha..

3 comments:

  1. pergh main tumblr jgk baq hiangg mcm remy

    ReplyDelete
  2. aku dah letak blog ko dalam list blog aku. mwahaha

    ReplyDelete