rapuan pegawai penjara

hobi baru


aku ada hobi baqu la ni..semuanya garagara aku terbaca status ALIA SAKINAH kat mukabuku dia aritu..semua salah ko alia!ahaha*maaf aku popularkan nama kau dengan cara ni.jangan baran weh..nanti xmacho..harharhar..lepas aku tengok status dia hati aku terus berbunga-bunga nak teruskan hobi aku ni..iaitu ber MATA KERAJANG!miahaha*aku qasa cool bila gelak macam ni..jangan pikia bukanbukan haa..MATA KERANJANG kami ni berbeza kalau nak dibandingkan dengan mata keranjang yang betoi tu..kami ke arah kebaikan punya..hikhikhik..kami ada buatkan sorang mamat tu model mata keranjang kami..xpasal-pasal ja dia jadi model..miahaha!

nak memperkukuhkan lagi hobi aku ni semalam berlakulah satu peristiwa di mana aku dengan kawan aku yang sorang ni..masa tu kami dok kat balai ilmu(tempat buat discussion,study group dan sewaktu dengannya).tetiba ada dua owang budak cina ni lalu depan kami..then mata kami tetiba jadi keranjang..hebat kan??haha..yang sorang tu pakai baju warna merah pastu kawan dia pulak warna putih..aku suka yang putih kwan aku suka yang merah..bagus xsama dowh..kemungkinan besar terjadilah tsunami antara kami*hyperbola sungguh!

nak dijadikan cerita pulak tadi kawan aku buat bagi jantung aku tersentap yaww..jantung aku tersentap macam masa MIZUSHIMA HIRO a.k.a RIHITO SHIBATA yang berlakon dalam cerita mei-chan no shitsuji tu ajak aku bertunang dengan dia..dia tu jadi NANBA SEMPAI dalam hanazakarinokimitachi..sebabnya dia boleh call aku dengan penuh bersemangat just nak bagitaw yang dia jumpak duadua budak cina tu kat koop..serius gua jealous sama lu ika!ahaha..

buat melle:berfaedahkan hobi baru aku ni?ahaha
buat alia:jangan marah weh aku bongkaq hobi kita..haha
buat ika:sila bangga nama anda tercatat di sini..miahaha!

ni la tunang aku sekarang!miahaha!

hensom kan dia??jangan cubacuba rampas butler a.k.a tunang gua

8 comments:

  1. melle:bgos.bertambah geng aku..miahaha
    awww2:ko jangan kutuk2 tuneng aku..nnti aku baran.ahha

    ReplyDelete
  2. hiro:haha:P
    en.tikus:haha..biasa la tu

    ReplyDelete