rapuan pegawai penjara

xtaw nak bagi title apa~

asai kaki aku yang besaq ni melangkah masuk dalam kelas ja mesti aku tercungap-cungap..ni semua gara-gara en.ben10 xmaw bawa aku terbang dengan dengan dya ke kelas aku yang di tingkat 2 tu..tapi bagi aku kelas tu kat tingkat3 sebab aku kiqa tingkat yang bawah sekali tu..baqu qasa thrilled sikit kan?haha..macam parianggg!penat gila dowh..agak2 dah banyak mana eh lemak-lemak dalam badan aku ni masuk lubang kuboq?walaupon penat naik tuqon tangga ostel ngan kelas aku qasa syok ja..sebab aqi tu kawan aku cakap aku dah kuqoih..haha!terima kasih encik dan puan tangga!saya sayang anda..hikhikhik^.^

masa sbjek ES tadi kena susun meja buat bentuk curve..tapi xjadi curve pon..jadi bulat sebab kelaih kami memang qamai dowh..18 tokwan,5 nenek dan 1 owang budak dalam kelaih tu..*yang budak tu aku..sebab aku masih muda!haha~
masa tengah cakap2 ngan madam pasai ceta a unicorn in the garden tu mata aku memang beqat gila ah..ni perkara biasa bagi aku ok..asyik sleepy ja..bencila..pastu madam ada tanya soklan yang lebih kurang camni ah..

"what will you do to get a divorce from your husband/wife?"

tyme ni aku memang xcocentrate sangat ah pasai soklan camni..malaih nak pikiaq sebab aku xkawin g..haha*oke..alasan!
pastu dya tunjuk ja kat sapa2 yang dya nak suwoh jawab..tetiba masa aku tengah teringat kat ben10 dya tunjuk aku..OMG!habeh ketaq jaqi,kaki,tangan and pendek kata 1 badan aku la ketaq..terkejut aku sebab tyme tu semua pakat tengok aku..pastu bila dya tanya aku xleyh jawab..aku tayang ah muka blur aku ni sambey senyum xnampak gigi..lama gak la aku dok wat centu pastu dya tanya owang leyn plak..aku ingat turn aku abeh centu ja..acteli aku memang xselamat pon..dya kata aku ngan sapa tah lagi sowang budak laki tyme tu hutang dya..muahaha!cekk maluuuu^_^

masa dya dok tanya owang leyn aku dok peqah otak nak jawab pa..aku tanya zaty ngan naddy..zaty suwoh kata bagi qacun ja dalam makanan husband tu..yang naddy plak kata caqi pasai ngan husband aqi2 pastu pebesaqkan problem yg kecik..so boleh ah ceqai..last2 aku decide nak amik cadangan naddy sebab yang zaty bagi tu dah macam singh bagi ja..so aku amik la yang tu..bila madam tanya aku jawab yang naddy bagi..pehtu aku dapat soklan cepumas pulak lagi..madam tanya kalau husband xmaw ceqai gak camna..aku diam ja la..haha..bagoih kan jawapan aku..sigh~

bila belajaq subjek-subjek lain plak aku still mengantuk..macam biasa la..xlaqat la dok menguap2 ni..lenguh mulut aku dok menguap..nak minum ayaq xleyh..nak makan DAIM xleyh gak..sebab aku posa lagi aqi ni..pastu aku dapat 1 idea yang xbeqapa nak gila pariangg punya..aku amik testpad pastu aku dok conteng nama sowang ni..aish..syokla eh..segaq sikit lepaih tu..wakaka~*gelak gatay..

before nak balik tadi kami kena tunggu sat dalam kelaih sebab ada announcement pasai usrah semalam..oke!aku ponteng sebab nak wat assignment dengan zaty ngan naddy..sebab xwajib kami xp la..alasan lagi..sila lempang aku ya?
sementaqa tunggu pasai tu aku dok tengok naddy sembang dengan 2 owang classmate aku ni..bila depa cakap ayat2 yang aku xpaham aku ngan zaty gelak ja la..(sebab depa 2 ni kelantanist)..pastu yang A ni tanya awat muka aku asyik sedih ja..dya kata aku homesick r tu..mana ada..tipu bebenaq..aku qasa aku dok gelak ja pon ngan kawan2 yang leyn..pehtu B plak p kata aku zombie..ciss..nama baqu eh ko bagi aku?tahniah la eh..p amik hadiah kat panas.fm oke?pastu yang A tu plak kata awat xbagi nama elok sikit kat aku..yang B tu dok kata xmaw..nak panggey zombie gak..tah pa2..nama yang B tu bagi tah pa2 ja..ada ka patut A tu bagi nama gula kapas kat aku..wakluhh!!xsesuai dengan aku la..haha~

p/s:saya tataw apa2..hanya taw mengantok saja~ nah aku bagi zombie nsem!


11 comments:

  1. hai zombie hahaha comel what

    ReplyDelete
  2. sh:hye:)
    naz:xcomei2..ben1o comei lagi

    ReplyDelete
  3. haha..nsem pnya zombi~!!ni bkan zombi dh..jd hntu puaka tqoih..hu3..

    ReplyDelete
  4. ainul:nanak ka?i bg kat u free:)

    ReplyDelete
  5. haha..tmw2..stg bwt jd tman tp msra dlm blek mti km..hua3.

    ReplyDelete
  6. k.tehah,,lwa2~!muahahaha..mlm ni k.tehah kna kcw ttw r..hu3

    ReplyDelete