rapuan pegawai penjara

epilog cinta pandang ke 18~

wuwuwu..dh berhabuk belog aku ni..ni semua sbb aku dh xbersemangat nk merapu dalam belog sbb kwn aku tuh dh pergi matrix tinggal aku and sorang lagi pegi kolej..smua sbb mpa la smangat aku hilang..amacam pnut ngan tyra?agak2 korang terharu dok aku post kali ni ada nama korang?hahaa..aku saja buat korang terharu ja nih..haha..ok2..skunk aku dh ada semangat balik nk post belog ni..haha..

kembali ke tajuk asal..haha..baru baru ni aku banyak kali dilanda virus jatuh cinta..macam sial pon ada..sbb kebanyakkan cinta aku tu jatuh dekat benda yang tak sepatutnya..apa korang kesah?jgn ambil kesah cerita cinta aku sebab aku sendiri pon kurang pasti makna cinta aku terhadap mereka..haha..oke oke..mari berkenalan dengan cintancintun aku yang banyak ni..
tersangat cinta:NIKON!
aku memang tersangat cinta dekat kau sebab kau memang cun,brutal,setai,segak,menawan,ada gaya..ni semua sebab aku tgok sein dalam adamaya la..sebelum ni aku takde la cinta sangat dekat kau sebab aku tak reti sangat nak guna kau kalo aku ada pon..hahaha..tapi lepas aku usya adam dlm adamaya tu nara pidana aku membuak buak mcm air tengah masak tu ha..tatawu la kenapa..tahtah aku xcinta kau sangat kot..haha..
terjatuh cinta:BADMINTON!
dalam kesibukan rakyat2 dunia menonton perlawanan badminton aku pon saja ah menyibukkan diri aku dalam golongan mereka2 ni..bukan apa..nanti kalo kawan2 aku ke,adek beradik tanya pasal badminton kalo aku takleh jawab malow la jugak padahal aku ni memeng minat badminton tp bukan taw apa sangat pasal ni..haha..gila teruk punya manusia..wahaha..oke2..sebenarnya aku memang sokong gile ah pemain2 malaysia ni walaupon ada yang aku xkenal..haha..dh orang malaysia..aku sokong je la..pastu ada pulak yg hensem2..haha..tp nak wat mcmana kn..terpaksala aku berubah hati..haha..sebab malaysia dh kalah..so aku skunk ni tengah konpius nk sokong sapa antara china ngan indonesia..kalo korang pileh yg mn?LINDAN ka TAUFIKHIDAYAT??dua dua hensem..hahaa..muda lagi..eh eh..taufik muda lagi ka?yang aku taw lindan ja muda lagi..haha..pastu diorang ni terer pon terer..so aku tatawu nak sokong sapa..haha..
gila cinta:SWIFT!
asal aku nampak ja kelibat kau dekat atas jalan raya,tepi longkang,dalam garaj rumah orang and dekat memana ja aku asyik terpkir je bila agaknya kau akan jadi milik aku sebetul betulnya..gile mustahil bebor aku nak dpt sekarang kan?dh la aku ni jenis pokai pastu nak membodeeeek bodek kat parent aku memang susa ar sebab aku ni xpandai dalam ayat taman yg berbunga bunga..wahaha..pastu baqu dapat lesen yg still panas lagi kot agaknya..kompem xdapat..haha..oleh itu,secara konklusinya sesapa yang kayo tu sila la hadiahkan aku sebuah SWIFT!sumpah aku sayang kau!haha
terpengaruh cinta:BAHASA ARAB!
terima kasih yea EN.GOOGLE!haha..sebab kau la ada sorang kawan aku ni pecaya gile aku terer arab..ahaha..entah pa2 dya tu..seap rujuk aku lagi suwoh aku translatekn ayat dlm bahasa arab..pehal kau?ingat aku terer betul2 ke ha?itu semua dusta bebeh!hahaha..dahla ada yang seap mintak aku tolonng ajo cara2 nk tulis kat status..padahal aku stat guna bahasa ni dekat satus aku pon sebab ada manusia tu dok guna..so aku terpengaruhla..haha..apa2 hal pon aku cinta kau bahasa arab!haha..nanti akanku usahakan post entri aku dalam bahasa arab pulak..haha..
p/S:sapa terasa amik..hahaa
agak cinta:MUSANG BAJET SARKAS
hehe..ayat ni setai la wok!aku suka habis!aku jatuh cinta start aku dgn kawan skola rendah aku sembang pasal hantu kat skolah masing2 pastu tetiba ja masok psal musang..haha!aku teringin nak tengok musang yang bajet sarkas jalan atas wayar mcm dya cakap tuh..musang kat rumah aku memang xsetai..merangkak bawah bumbung ja..langsung takda klaz!haha..
mati cinta:SOSEJ!
yang ni aku mati cinta semua garagara sorang kawan aku..bagos eh kau!aku mmg sayang abes ah kat kau..c0ih!tahniah..anda bisa dapatkan hadiah di hot.fm sebab telah mematikan selera aku untuk menjamah sosej!sebab kau aku langsung xmakan sosej and nak tengok sosej pon aku xlalu..kepada anda di luar sana silalah melawati senijarijemari..pasti anda terhibur seperti saya..ya au au!*sebenor2nye aku xmakan sosej hanya beberapa mnggu..haritu aku ada makan tp nak termuntah balik..haha!

setakat ni ja eh..malas aku nak ceritakan semua kisah cinta aku..sebab kisah cinta aku dh cukup hot..so malas nak heboh takot lagi hot dari artis di luar sana..haha..

9 comments:

  1. aku ade swift..nak?haha

    ReplyDelete
  2. ko suke swift?same! haha
    btw,suke lagu blog ko.

    ReplyDelete
  3. alya:a'ah..aku suka nk mati..haha..
    suka eh?aku pon suka..haha

    ReplyDelete
  4. senijarijemari?aku terasa.kehkehkeh ;P

    ReplyDelete