rapuan pegawai penjara

terawih


hari:hari ke-4 puasa(khamis)
lokasi:masjid TUTTTTT*segan lerr i nak mentioned muehehe
tarikh:4 ogos 2011

oke stop fatihah.hang macam buat report dah.actually aku qasa awkward gila nak start beletiaq dalam belog ni.sebab aku dah lama xupdate belog kes malehhh+blur lastlast satu apa pon aku xupdate.nampaknya nafsu gua tersekat bak kisah silam gua dimana duit syiling sekupang tersekat kat kerongkong suatu ketika dahulu*hebakk dak gua?muahaha!

berbalik kepada isu kat atas tu.tadi p sembahyang teraweh kat masjid yang dekat ngan sekolah rendah aku dulu tu.berkobaq-kobaq jiwa dan ragaku sebab boleh balik umah sembahyang teraweh dengan family.muahaha bajet macam aku dok jauh sangat.qamai gila owang pi masjid tu.bagoih la kan?ni yang kita mau.tapi ada satu benda ni yang paling aku meluat kalau pi teraweh.tiaptiap taun benda ni depa nak buat.haishh.penting diqi sungguh la.

depa buat kan buat bodo.depa buat bodo ja bila owang suqoh depa penuhkan saf kat depan depa.punya la nak control kipaih kat depan depa sampai xmau pi dok depan.mentangmentang dapat tempat strategik untuk meqasa sejuk.haaa ni nak emo niiii.owang lain pon panaih gak sampai berpeluh-peluh la aku time p sembahyang tadi.boleh tadi depa biaq saff kat depan kosong..haishhh!

okebyemuah!

2 comments:

  1. ish2. x patut nah! *kat sini xyah berebut kipas pon. hoho

    ReplyDelete